Här är spellistan för Mors Dag!

by Chief Rebel Angel on 2017/05/28
FRÅN ROCK TILL BLACK METAL - Rebellängeln

Söndag, Mors Dag. Du kanske har tänkt ge din Mor en blomma, en kram och en teckning – eller så firar du inte alls Mors dag. personligen får jag erkänna att det inte firas för min egna moder, utan att jag hjälper mina barn att fira deras mamma… ja, alltså min hustru. Bra så. just i år blir det inte mycket av det dock, de är i Spanien och det är inte jag. Här ska arbetas istället, hej och hå. Åker ner en kortis senare i veckan så det är inte synd om mig alls, men visst kan man behöva ett lite speciellt soundtrack i alla fall?

Det hittar du här.

En spellista fokuserad på ordet mamma. Såklart finns de alldeles väntade spåren här (DANZIG och deras episka hit Mother samt OZZY OSBOURNE med lika förväntade Mama, I’m Coming Home), men kanske ett eller annat lite oväntat val också (TRIAL (SWE) och Motherless får väl kanske räknas dit)?

Skruva upp volymen och hylla mamma, helt enkelt!

 

Dela...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone
What's your reaction?
RockNrule
0%
LOL
0%
Cheers
0%
Meh...
0%
Sad
0%
RAGE!
0%
Comments
Leave a reply

Leave a Response

Heavy Metale contact: info@heavymetale.com, phone:+46707556002